Αρχική Σελίδα

Henan Yinchen Boiler Group Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Η ομάδα λεβήτων Yinchen Henan είναι επαγγελματικός κατασκευαστής λεβήτων, η επιχείρηση ιδρύθηκε πέρα από την εμπειρία ετών του 1976 στο σχέδιο και την κατασκευή της προηγμένης τεχνολογίας βιομηχανίας.
Έχουμε ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων του 2008 η διεθνής, και είναι εξειδικευμένη στην παραγωγή του λέβητα ατμού, του λέβητα ζεστού νερού, της θερμικής θερμάστρας πετρελαίου, της χύτρας πιέσεως και άλλων δοχείων πίεσης.
Έχουμε ένα ανεξάρτητο όργανο Ε&Α, έχουμε 18 επαγγελματικούς σχεδιαστές και τη συμμετοχή στην ανάπτυξη των προηγμένων εξοπλισμών λεβήτων.
Έχουμε τους επαγγελματικούς εξοπλισμούς δοκιμής και το σύστημα ανίχνευσης.
Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στη Νότια Ασία, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, και την Ευρώπη, η οποία δείχνοντας την επιχείρηση έχει επιτύχει την επιτυχή διεθνή ανάπτυξη, και τη συνέχιση να κερδίζει την περισσότερες αγορά και εμπιστοσύνη του πελάτη.
Ομάδα λεβήτων Yinchen που προσφέρει την πλήρη συντήρηση, τις εφεδρείες και την προγραμματισμένη συντήρηση, που κτενίζονται με τη σε βάθος τεχνική υποστήριξη.
Το εμπορικό σήμα Yinchen έχει κερδίσει τη σφαιρική φήμη μέσω της εγγύησης της ποιότητας, ασυναγώνιστη αξιοπιστία, μακροπρόθεσμη διάρκεια, μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα τεχνολογίας καινοτομίας, σταθερή απόδοση στα συστήματα παραγωγής και μεταφοράς θερμότητας και την επαγγελματική υπηρεσία.

 

Henan Yinchen Boiler Group Co.,Ltd

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. ομάδας λεβήτων Yinchen Henan, ΕΠΕ ιδρύθηκε στις αρχές του 1976, η έδρα της είναι στη βιομηχανική περιοχή στο νομό Taikang της επαρχίας Henan της Κίνας.
Η ομάδα λεβήτων Yinchen Henan είναι μια από τις βασικές κορυφαίες επιχειρήσεις που αρχικά παίρνουν την εθνική άδεια κατασκευής λεβήτων.
Με τα προσόντα αδειών κατασκευής το δοχείο πίεσης «Β» κατηγορίας λεβήτων και «D2 " της κατηγορίας, αυτό είναι διευθυντής της βιομηχανικής ένωσης λεβήτων της Κίνας, μονάδα μελών της ένωσης συγκόλλησης της Κίνας και της επιχείρησης της υπογράμμισης της σύμβασης και πίστωση στην επαρχία Henan.
Τα προϊόντα έχουν περάσει ήδη iso9001-2000 διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων και το CE certificate.which έχει εξαγάγει ήδη περισσότερες από 60 χώρες και περιοχές.

Henan Yinchen Boiler Group Co.,Ltd
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Yinchen

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 10 Million-50 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 80% - 90%